viernes, 3 de octubre de 2008

carta d'adhesió

Aquesta és la carta que han fet els professors de l'IES Altaia demanant l'adhesió a la nostra lluita, per a reenviar a altres professors/es, altres centres, pares, mares, ciutadans/es interessats... que puguen recolzar-nos, reenvieu-lo i recordeu-los que a més dels correus electrònics han d'enviar un fax a Font de Mora.

Altea 26 de Setembre de 2008


Davant la problemàtica sorgida pel boicot encobert del govern valencià a la Educació per la ciutadania, el claustre de l'IES Altaia es va reunir el dia 10 de Setembre de 2008 i va decidir per unanimitat impartir l'assignatura d'Educació per la Ciutadania en valencià o castellà.

Des d'eixe moment hem rebut nombroses pressions i des del principi l'Administració ha intentat inculpar tan sols als professors i professores que tenen al seu horari aquesta assignatura.

(http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092700_12_801817__Alicante-Educacion-apercibe-profesores-primeras-sanciones)

Cada vegada la pressió sobre ells, sobre el claustre i sobre la direcció del centre és més forta, és per això que vos enviem un model d'escrit de suport per que pugueu solidaritzar-vos amb aquests professors/es que poden ser sancionats amb un expedient disciplinari.

A més vos animem a sumar-vos a la iniciativa, ja que quants més centres estem implicats més buides quedaran les amenaces, més força tindrem i més capacitat per canviar la situació absurda que s'ha creat.


Vos adjuntem l'escrit d'adhesió, cal enviar-lo per fax al Sr. Font de Mora, (ja que no ha publicat un correu electrònic a disposició dels ciutadans valencians); Fax: 96 3 86 65 09 i per correu electrònic a l'IES Altaia i als serveis implicats en aquesta problemàtica de la Conselleria d'Educació:

iesaltaia@gmail.com, camps_fra@gva.es, marin_josgue@gva.es, felip_josmon@gva.es, mas_ali@gva.es, gomez_conoca@gva.es, hernandez_aux@gva.es


L'AMPA de l'Institut també recolza la nostra postura i l'alumnat ha creat un blog on va publicant noticies i opinions sobre aquest tema:

www.alumnesenaccio.blogspot.com


Agraïm la vostra col.laboració, atentament:


Professorat de l'IES Altaia.



A continuació teniu la carta d'adhesió:









CONSELLERIA D'EDUCACIÓ. GENERALITAT VALENCIANA.
A l'atenció del Conseller d'Educació Sr. Font de Mora


El/la sotasignant, ……………………………………, amb DNI :……………………, (professor/a de l'IES………………………………………………) de la localitat de............................. ………


Coneguent la situació creada per la voluntat del govern valencià de boicotejar l'assignatura d'Educació per a la Ciutadania impulsada per la LOE, obligant als centres a impartir-la en anglès, i tenint constància de les pressions i amenaces que han rebut els professors i professores de l'IES Altaia i d'altres en la mateixa situació, que volent una educació digna i de qualitat, s'han negat a acomplir les instruccions de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana i ho han fet públic,

Vol manifestar el seu suport als companys i companyes afectats, considerant inadmissible les pressions i amenaces que estan rebent, així com la possible obertura d'expedients disciplinaris.

Així mateix reconeix la importància de negar-se a impartir la ciutadania en anglès, fent-lo en qualsevol llengua oficial de l'ensenyament valencià, ja que d'aquesta manera els alumnes poden comprendre-la i seguir la classe amb normalitat.

Tota la comunitat educativa sap que en realitat en la major part dels centres la Educació per la Ciutadania s'està impartint en valencià o castellà, doncs l'actual sistema educatiu no facilita als alumnes de 2n d'ESO competència per a seguir aquesta matèria en una llengua estrangera.

La importància de fer públic obertament aquesta realitat és innegable. És per això que agraïm als companys i companyes que mantenen aquesta postura i als claustres que els recolzen, el seu esforç i la seua valentia i compromís amb l'ensenyament valencià i animem al professorat valencià a sumar-se a aquesta iniciativa.

A més exigim a l'Administració una solució immediata a la problemàtica creada, donant unes instruccions raonables que permetan la impartició de l'assignatura en castellà o valencià.


………………………., ………de ………………………de 2008



(enviar por correu electrònic a l'IES Altaia i als serveis implicats de la Conselleria d'Educació:

iesaltaia@gmail.com, camps_fra@gva.es, marin_josgue@gva.es, felip_josmon@gva.es, mas_ali@gva.es, gomez_conoca@gva.es, hernandez_aux@gva.es )


(IMPORTANT: No oblideu enviar-lo també per FAX al Sr. Font de Mora, que no ha publicat un correu electrònic a disposició dels ciutadans valencians; Fax: 96 3 86 65 09)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

menuda mierda yo lo queria en ingles que asco de profesores mamones @@@@@@@@@@@@@@@@@@

Anónimo dijo...

hrye ukm

Anónimo dijo...

pollas pollas me la chupan me la comen muchas vezes jajajaja xxddd xxx quiero follar quiero vivir matarte forte ami