viernes, 3 de octubre de 2008

carta dels alumnes de l'IES altaia i l'IES Bellaguarda

Com molts ja sabeu, alguns alumnes dels dos institus d'altea ens hem reunit per a escriure una carta a la conselleria i arreplegar firmes. A continuació teniu la carta.
Salut amics!!

La amistat fa la força!





Sr. Conseller:

Els alumnes dels dos instituts d’Altea (IES Altaia i IES Bellaguarda)no donem crèdit al que està succeint a causa de la incorporació de la nova assignatura EpC, o com vostés ens obliguen a anomenar-la EfC (Education for the Citizenship).

Per començar, volem ressaltar que en cap moment volem posar en dubte la utilitat d’aquesta assignatura que, pel contrari, considerem de gran importància per formar els joves com a ciutadans de dret.

No obstant això, el fet que l’assignatura s’impartisca en anglés ens pareix una aberració, ja que el 99.9% de l’alumnat que la cursa no té nivell d’anglés suficient per seguir la classe, i el més trist de tot és que açò vostés ho saben. I, malauradament, la cosa no s’atura ací, sinó que a més, també obliguen als professors d’anglés a actuar com a traductors (feina que no els pertoca) dels professors capacitats per a impartir l’assignatura. Professors que durant el transcurs de la classe de EpC hauran de romandre, dins de la classe, en silenci, mentre els seus companys d’anglés expliquen tot allò que ells els han explicat prèviament. I sabem que molts d’ells ho fan sota amenaça d’expedient si no obeeixen les ordres: no dir paraula. Si el que volien era que els professors se sentiren humiliats cal que els felicitem perquè ho estan fent molt bé.

En definitiva, estem indignats per com se’ns està utilitzant, com si fórem titelles en mans d’uns xiquets que es barallen. No som les JOGUINES de ningú, i menys dels polítics, qui se suposa que haurien de vetllar per la nostra educació i benestar i no pels seus interessos partidistes.

Agrairíem una contestació. Si aquesta no es produeix ho entendrem com una confirmació de les nostres més que lícites acusacions.

Atentament,

els alumnes de l’IES Bellaguarda i de l’IES Altaia d’Altea

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Apreteu, molt bò el Blog!
Molta sort!

Anónimo dijo...

Força a la educacion a la ciudadania en castellano.
Cristina te apollamos.Te Quiero muxo!

Anónimo dijo...

Ànim bloggers i bloggeres,
gràcies pel vostre treball,
i ara tots i totes a fer costat als profes de l' IES Altaia (Rafa i Cristina) i del Bellaguarda (Amparo) que estan a la capdavantera, donant la cara per defensar l'ensenyament públic,
no podem deixar-los soles!

cristinaM dijo...

alumnos como vosotros dan sentido a nuestro trabajo y compensan las dificultades y problemas con que nos encontramos a diario en nuestra tarea, la llenan de sentido. ¡ánimo! y una sugerencia:¿por que no mandáis vuestra carta a la prensa? a otros alumnos les gustaria unirse o intercambiar ideas con vosotros.un abrazo.cristina manriqe

Anónimo dijo...

eu fet una carta molt bona, avore si ens escolten..

alumnesenaccio dijo...

Ya hemos pensado en eso Cristina, pero estamos esperando a tener las firmas. Muchas gracias de todas formas!!

Anónimo dijo...

hooLa! =)
Res a diR..
no doneM crèdiT aL quE esta paSant...

un conseLLet...:
paRleu en vaLencia a la claSSe encaRa que eS diGa de fer-ho eN aNgleS! jeje

ja que eL unic que podeM feR es pLantar cara!!!

bUeno i com ja diuen per ahi... feLicitas aLs profeS de l'ies aLtaia,soBretOt a RAFA,CRISTINA I VICENTA!!
i tambe a AMPARO(bellaguerda) jeje

bueNo aiXo eRa....jj













SI a la CUIDADANIA y NO a la TIRANIA!

Anónimo dijo...

perfavoR LLegiU eL infoRmació:
~dimecres,8 de octubre deL 2008

~EDUCATION FOR THE CITIZENCHIP (O ALGO ASÍ)~

~FET PER:Jose María Tortosa-investigador del Institut Universitari de Desenvolupament Social i Pau de la Universitat d'Alacant

[moLtes feLIciTatS!! uN artiCle BoniSSim...jajaja]

Anónimo dijo...

esto es una mierda palurdos de mierdA el blog esta mal echo y ciudadania es una mierda jaja maricas

Anónimo dijo...

espero que ganemos porque casy nadie de mi instituto puede entender bien el ingles ni siquiera los de bachiller suerte





animoooo