jueves, 25 de septiembre de 2008

Informació de molt interés!!


Aci teniu uns links que contenen articles de periòdic que vos poden informar del que està pasant...Anirem afegint més a mesura que apareguen i també els links a les retransmisions de la televisió. Cal donar la cara per la nostra educació per a que siga beneficiosa i  no un joc dels que tenen el poder.
Perfavor llegiu totes les entrades, comenteu, i aneu "pasant la veu" del que està pasant. Quants més siguem, millor.

Si voleu alguna cosa, envieu un correu electrónic a alumnesenaccio@hotmail.com

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008091100_12_796062__Alicante-institutos-desafian-Consell-niegan-impartir-ingles

http://www.elpais.com/articulo/opinion/Educacion/Ciudadania/elpepuopi/20080925elpepiopi_6/Tes

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092300_12_800204__Alicante-Educacion-amedrenta-profesorado-Altea
ANALITZEU AQUEST VIDEO...SOBRETOT LA PRIMERA POSTURA..OBSERVEU QUE BARBARITATS...

2 comentarios:

Paula dijo...

Hem pareix correcte les publicacions que han fet alguns professors, tenen raó,però, amb el video me quedat sense paraules.
Xics i xiques, tenim que fer lo posible de lo imposible, actuar rapidament, permaneixer tots junts, perque com un comentari que ha hagut en una de les direccions que heu donat, hui som 4 però demà serem 40!! Conteu amb mi per a tot!

Anónimo dijo...

M'agradaria informar-vos que qui vullga participar en aquest projecte de lluita estudiantil ho podrà fer signant la carta que anem a enviar al Sr. Conseller. Per a açò és molt IMPORTANT que sapigueu el vostre núm. de DNI ja que per a qualssevol arreplegada de firmes seriosa, com la nostra, és necessari anotar el núm. del DNI al costat de la signatura de la eprsona corresponent per a verificar que no és un frau.

Gràcies per la vostra col·laboració.